IMG 5913

Gevelstenen of crepi, aluminium of pvc, tegels of parket: de materialen waarmee je je huis wilt bouwen en de firma’s die ze leveren, kies je natuurlijk zelf.

Zelf werken we samen met trouwe leveranciers die garant staan voor kwaliteit. Neem een kijkje op hun website en bekijk enkele huizen die we met hun materialen bouwden of verbouwden.

We bespreken graag je materiaalkeuze met je.

Nelissen

Nelissen is een naam als een klok in Limburg. Al meer dan 100 jaar lang produceert de steenfabriek gevelstenen van de hoogste kwaliteit. Klassiek, modern, pastorij, eigentijds: je vindt er gevelstenen voor elke bouwstijl.

Bezoek hun website en kies uit meer dan 100 gevelstenen.

Bekijk enkele van onze realisaties met stenen van Nelissen.

 

Mbi logo color

Zoek je iets speciaals? GeoStylistix van marktleider MBI is een extra lange, slanke en heel stijlvolle betonnen gevelsteen waarmee je je huis een unieke gevel geeft. Dankzij de atypische afmetingen creëer je een bijzonder lijnenspel. GeoStylistix combineert de voordelen van beton met de oogstrelende kenmerken van natuursteen.

Bezoek hun website en kies uit 13 standaardkleuren of laat je eigen kleur produceren.

Bekijk enkele van onze realisaties met GeoStylistix.

 

Bmi logo

Of je nu voor een plat dak of een hellend dak gaat: bij BMI vind je alles wat je nodig hebt voor een mooi, duurzaam dak dat bestand is tegen alle weerelementen: dakpannen, dakbedekking en dakisolatie.

Bekijk enkele van onze realisaties met BMI.

 

Vaillant logo 272x72 1888261

Vaillant, dat is verwarming en koeling van topkwaliteit. Warmtepompen, zonneboilers, condensatieketels, thermostaten: hun experts helpen je graag om met de juiste duurzame en milieuvriendelijke oplossing je huis te verwarmen, te koelen en van warm water te voorzien.

Bekijk enkele van onze realisaties met Vaillant.

 

Logo sapa

Val je voor de look van aluminium ramen, buitendeuren, veranda’s en gevelbekleding? SAPA is een van de meest toonaangevende fabrikanten ter wereld van duurzame en hoogisolerende aluminiumsystemen. Dankzij hun slimme en creatieve oplossingen woon je in alle comfort en geef je je huis een unieke uitstraling.

Bekijk enkele van onze realisaties met SAPA.

 

Aluplast logo

Voor duurzame, veilige en isolerende ramen en buitendeuren in pvc moet je bij Aluplast zijn. Het familiebedrijf groeide in 40 jaar tijd uit tot wereldspeler in kunststof buitenschrijnwerk. Voor je deuren, ramen, schuiframen en rolluiken in pvc is Aluplast dé specialist die je zoekt.

Bekijk enkele van onze realisaties met Aluplast.

 

Logo vm web

Sanitair van topkwaliteit? Dat vind je bij Van Marcke, marktleider in België met bijna 100 jaar ervaring. Met sanitair van Van Marcke kies je voor kwaliteit in je badkamer, keuken en toilet. Kwaliteit die je leven heel wat aangenamer en comfortabeler maakt.

Bekijk enkele van onze realisaties met Van Marcke.

 

Logo impermo nl

Tegels. Natuursteen. Parket. Impermo. In de toonzalen van Impermo vind je het grootste assortiment vloer- en muurbekleding in de Benelux aan scherpe prijzen. Hun adviseurs staan klaar om je te helpen kiezen en je advies te geven over het onderhoud van je vloer. Jij kiest, wij plaatsen.

Bekijk enkele van onze realisaties met vloerbekleding van Impermo.

 

Kova logo

Val je voor de warmte van houten trappen en binnendeuren of van de strakheid van stalen deuren? Kova is al bijna 100 dé specialist in Limburg. Ze maken je trap en binnendeuren in hun eigen atelier volledig op maat van je huis. Modern, landelijk, cottage, klassiek: elk ontwerp en elke stijl zijn mogelijk. Met trappen en deuren van Kova haal je meesterwerkjes, klasse en finesse in huis.

Bekijk enkele van onze realisaties met Kova.

 

Een vrijblijvende offerte?

We denken graag met je mee, voor elk project!

Vrijblijvende offerte

Of neem contact op