IMG 5987

Duurzaam, kwaliteitsvol en betaalbaar

We waken mee over je budget en kiezen in functie daarvan de materialen en technieken waarvan je het langste geniet en het meeste comfort hebt. Materialen en technieken waarmee je ook al veilig zit naar de toekomst toe. Het oog dat we op je budget houden, zorgt dat je niet voor verrassingen komt te staan. Alles wat er tijdens het bouwen gebeurt en wijzigt, weet je meteen.

We begeleiden je van begin tot eind

Van grondwerken over ruwbouw tot sleutel-op-de-deurafwerking: we bouwen je huis precies zoals jij dat wilt. Tijdens het hele bouwproces zijn we er voor je. Zo begeleiden we je bij de bouwplannen van je huis en helpen we je om de juiste materialen en technieken te kiezen. Ook nadat we je huis opgeleverd hebben, kun je nog altijd bij ons terecht met alle vragen die je hebt.

Modern bouwbedrijf

Met Manta Bouw kies je voor een team van bouwexperts die samen al tientallen jaren ervaring op de teller hebben staan. Als algemene aannemer toveren we je bouwplannen om tot een moderne, duurzame en toekomstgerichte woning die past in het budget dat je voor ogen hebt.

Wonen volgens je budget

Een betaalbaar huis dat zo weinig mogelijk energie verbruikt en waarin je je hele leven in alle comfort kunt wonen. Ben je daarnaar op zoek, dan heb je met Manta Bouw de aannemer gevonden die dat voor je waarmaakt.

Een vrijblijvende offerte?

We denken graag met je mee, voor elk project!

Vrijblijvende offerte

Of neem contact op