IMG 5982

Wil je je woning even uniek maken als jezelf? Woonklaar bouwen volgens je eigen plan?

Wij zorgen ervoor dat je droomhuis naadloos aansluit op het ontwerp van je architect.

Bij Manta Woningbouw geniet je van talloze voordelen wanneer je ervoor kiest om woonklaar te bouwen. Of je nu je droomhuis wilt realiseren met een huisarchitect van je keuze of een externe architect, wij staan klaar om je visie werkelijkheid te maken. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat jouw bouwproject van begin tot eind soepel en succesvol verloopt.

1

Huisarchitect of architect naar keuze:
Jouw woning moet een weerspiegeling zijn van je persoonlijke stijl en behoeften. Daarom bieden wij je de vrijheid om samen te werken met een architect naar keuze. We staan open voor je ideeën en helpen je bij het realiseren van een ontwerp dat perfect bij je levensstijl past.

2

Beste materialen en technieken:
Bij Manta Woningbouw streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Daarom maken we enkel gebruik van de beste materialen en modernste technieken. Dit garandeert niet alleen een hoogwaardige afwerking maar ook een woning die lang meegaat en bestand is tegen de tand des tijds.

3

Één aanspreekpunt:
Wij begrijpen hoe belangrijk heldere communicatie is tijdens het bouwproces. Daarom krijgt je bij ons één aanspreekpunt. Deze persoon coördineert alle aspecten van je project, waardoor je altijd iemand heeft om op terug te vallen voor vragen of updates. Dit vermindert stress en zorgt voor een efficiënte voortgang van het bouwproces.

4

Correcte afspraken & vaste prijs:
Bij Manta Woningbouw geloven we in transparantie en duidelijke afspraken. Voordat we aan de bouw beginnen, worden alle details van je project zorgvuldig doorgenomen en schriftelijk vastgelegd. Je ontvangt een gedetailleerde offerte met een vaste prijs, waardoor je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

5

Begeleiding & opvolging:
Onze betrokkenheid stopt niet bij het sluiten van het contract. Integendeel, we begeleiden je gedurende het hele bouwproces. Van de eerste graafwerkzaamheden tot de laatste afwerkingen, ons team staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt en dat je wensen gerespecteerd worden.

6

Ecologisch en energiezuinig:
Bij Manta Woningbouw hechten we veel waarde aan duurzaamheid en energie-efficiëntie. Onze specialisten houden rekening met ecologische bouwprincipes en integreren energiezuinige oplossingen in je woning. Zo kunt je niet alleen genieten van een comfortabel huis, maar draagt je ook je steentje bij aan een beter milieu.

Kortom, woonklaar bouwen met Manta Woningbouw biedt je een zorgeloos bouwproces, waarbij je de vrijheid hebt om je droomwoning te realiseren met de beste materialen en technieken, terwijl je kunt rekenen op professionele begeleiding en een duidelijke, vaste prijs. Samen creëren we een ecologische en energiezuinige woning waar je jarenlang van zult genieten.

Een vrijblijvende offerte?

We denken graag met je mee, voor elk project!

Vrijblijvende offerte

Of neem contact op